Nadaljevalni program šole za ravnatelje

Pomen zdravja za vodenje v 21. stoletju

22. in 23. januar 2019, Kongresni center Portus, Portorož

 

Vabimo vas na posvet, ki ga 22. in 23. januarja 2019 pripravlja Šola za ravnatelje. Tema bo zdravje, vrednota, ki je pomembna prav za vsakega posameznika.
Običajno imamo zdravje za nekaj samoumevnega in svojemu počutju se posvetimo šele, ko nam telo začne pošiljati znake, da nekaj ni v redu. Tudi življenjski tempo nam pogosto ne dovoljuje, da bi se kaj dosti ukvarjali s svojim počutjem ali zdravstvenim stanjem. Odgovornost za svoje zdravje pa vseeno nosimo sami, od nas je odvisno, koliko se bomo posvečali sebi in kako bomo poskrbeli za ohranjanje zdravja.
Na posvetu bomo govorili o pomenu zdravja, ki seveda vpliva tudi na vodenje, ter temo preučili na ravni ravnateljev, strokovnih delavcev in učencev ter dijakov. Povabili smo strokovnjake z različnih področij in spregovorili nam bodo o pomenu telesnega in duševnega zdravja, tako odraslih kot otrok. Na okrogli mizi bomo spregovorili tudi o etičnem vidiku zdravja, naši sogovorniki bodo predstavili svoje zgodbe ter poglede na izbrano temo.
Obstaja veliko načinov za ohranjanje zdravja, veselja in radosti v našem življenju. Tako boste lahko na delavnicah in v profesionalnih razpravah spoznali in praktično preizkusili, kaj vse lahko sami naredite zase in za svoje dobro počutje, spoznanja pa boste lahko prenesli tudi strokovnim delavcev in učencem ter dijakom.

Program      Povzetki predavanj in delavnic

Obrazec za rezervacijo prenočišča

PRIJAVA: V program se prijavite preko spletne strani MIZŠ, program KATIS / Katalog programov, dostopen na povezavi https://lim3.mss.edus.si/katis/KatalogProgramov.aspx  V iskalnik pod kategorijo Izvajalec vpišite Šola za ravnatelje in izberite  NADALJEVALNI PROGRAM ŠOLE ZA RAVNATELJE – POMEN ZDRAVJA ZA VODENJE V 21. STOLETJU.

Prijava je možna do 15. 1. 2019.

Udeležba je brezplačna. Posvet sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakt: eva.valant@solazaravnatelje.si
null